Header PolyStyreneLoop wint Blue Tulip Award 2020 in klimaatcategorie

PolyStyreneLoop wint Blue Tulip Award 2020 in klimaatcategorie

De Blue Tulip Award geeft een podium aan de meest veelbelovende start-ups en innovaties in Nederland in 8 categorieën. De concurrentie in de klimaatcategorie was hevig (wat goed nieuws is, omdat het laat zien dat er veel geweldige innovaties zijn die echt een positieve impact hebben op het klimaat).

De vakjury erkende de innovatieve technologie achter PolyStyreneLoop, het disruptieve businessmodel als coöperatie en de schaalbare oplossing met impact die de circulaire economie in actie brengt.

Wie is PolyStyreneLoop

PolyStyreneLoop biedt een duurzame oplossing voor de behandeling van PS-schuim sloopafval met de wettelijk voorgeschreven vlamvertragende HBCD. Het afvalproduct wordt getransformeerd door een innovatieve technologie en intensieve samenwerkingsverbanden. De eerste machine die wereldwijd wordt gebouwd, is gebaseerd op een technologie die de lus van polystyreen en broom sluit. Dit doen we met vertegenwoordigers van de gehele polystyreenschuim waardeketen via onze coöperatie. PolyStyreneLoop zet de circulaire economie in actie!

Hordijk EPS denkt mee, werkt samen met en is lid van: PolyStyreneLoop.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief